Lekivalens Kunstkonkurranse

Lekivalen Lekivalens Kunstkonkurranse
I samarbeid med OBOS inviterte vi alle barn i alderen 0-12 år til å delta på kunstkonkurranse med tema ”Fremtidens Hus”!
Oppgaven: 
Tegne, mal, form et bilde eller en kollasj (gjerne tredimensjonalt) som illustrerer hvordan vi kommer til å bo i fremtiden. Hvordan ser husene våre ut om 100 år? Hvordan lever og leker vi i fremtidens hus? Hva er viktig for barna i fremtiden? Kanskje du kommer på flere ting? Du bestemmer selv hva som skal være med på bildet og bare fantasien setter grensene! Du kan bruke de materiale du vil og kunstverkene kan leveres inn i alle størrelser! 
Konkurransen er inndelt i tre ulike klasser:
  • Individuelle 0-12 år
  • "Gruppekunstverk" barnehage med minimum 5 deltakere
  • "Gruppekunstverk" barneskole med minimum 5 deltakere
Vinnere og premier

Vi fikk inn ca. 250 flotte bidrag i konkurransen! Vi fikk inn alt ifra individuelle tegninger til større klassearbeid og gruppekunstverk. Følgende vinnere ble valgt ut av representanter fra Ålesund Bibliotek og KHÅK Kunsthall.  

Gruppekunstverk barnehage: 24 barn fra «Stabbursgjengen» på Ebbegarden Barnehage. Premie: Billetter til Atlanterhavsparken

Gruppekunstverk barneskole: Siri, Live, Sarah, Elin, Amalie, Anja, Sofie, Leah, Daniel, Bertine, Silja, Sofie, Cornelia og Pernille fra klasse 6 A og C, Hessa skole. Premie: Billetter til Lekivalen

I Individuell klasse vant:

1. plass: Rikke, klasse 4 B,  Åse skole. Premie: Kygo hodetelefoner

2. plass: Sofie Solberg Nilsen, klasse 6A, Hessa skole. Premie: tegnesaker

3. plass: Alva Thomesen, Childrens International School i Fredrikstad. Premie: Hama-perler

Vinnerverkene blir stilt ut i KHÅKs lokaler i Ålesund sentrum. Vi kommer tilbake angående dato for åpningen.

Vi takker for alle flotte bidrag i kunstkonkurransen 😊

Tusen takk til: