Overnatting

Lekivalen Overnatting
Thon Hotel Ålesund er vårt festivalhotell under Lekivalen!

Ta turen til Ålesund, og nyt en weekend med overnatting, god frokost og kjekke aktiviteter. Du bor sentralt i Ålesund med kort avstand til Lekivalen, Atlanterhavsparken - et av Nord-Europas største akvarier, Fjellstua, shopping og mye anna moro! Dette blir den kuuleste helga for barn og barnefamilier i Ålesundsregionen!

 Thon Hotel Ålesund er sentralt beliggende i sentrum av Ålesund. Familievennlig hotell med 106 rom, herav flere familierom, superiorrom, og en stor suite. Hotellet er det eneste i Ålesund med eget svømmebasseng. Dette og badstu står selvfølgelig gratis til disposisjon for gjestene. Hotellet disponerer selv noen parkeringsplasser som ligger rett ved siden av en stor offentlig parkeringsplass, bare et steinkast fra hotellet. Hotellet er omkranset av fantastisk natur med fjell og fjord rett i nærheten.

 Ta kontakt på tlf 70 15 77 00 eller aalesund@thonhotels.no for rombestilling. Husk å referere til avtale med Sparebanken Møre Arena ved bestilling for å være sikret avtalepriser. 

For mer informasjon om hotellet, besøk www.thonhotels.no/alesund